neděle 1. března 2015

What I got (FEBRUARY)

Jó, únor. Když se konečně po zkouškách dostanete s čistou hlavou do města a hlavně – do obchodů, nemůže se to obejít bez následků. Pojďme se na to podívat!

  
Hned první týden jsem provedla nájezd na drogerie, ale jsem s ním spokojená, žádné extra výčitky (což je příjemné, co si budeme povídat). Vrhla jsem se na věci v akcích a ty, po kterých jsem dlouho pokukovala. L’oreal infallible stíny v Rosmannu vyprodávali za stovku, odolávala jsem dlouho, protože doma dva mám a další odstíny mě tolik nezajímaly, ale růžová Pink Forever je ten poslední, který mi padl do oka. Sáhla jsem i po zlevněných L’oreal brow artist plumper, a to rovnou po transparentním i barevném medium/dark. Aby nebylo věcí na obočí málo, v Tetě probíhalo brakování Dermacolu (40% sleva na celý sortiment), takže jsem zkusmo vzala i jejich tužku na obočí. A konečně jsem se odhodlala i ke koupi kultovního transparentního pudru! V Tetě ještě zůstaneme – v nově otevřené prodejně (pro Brňáky – na Malinovského náměstí, je moc hezká), probíhala otevírací akce 50% na produkty Toni&Guy. Jejich vlasová řada mě nechává chladnou, ačkoliv jsem se k nim pravidelně chodívala dřív stříhat (a nejlepší lak na vlasy je pro mě Syoss), ale takové cestovní 75ml verze laku na vlasy (v akci za pade) jsou pro mě nutnost, jakmile nastane čas dovolených a výletů, takže jsem se zásobila. Odhodlala jsem se konečně vyzkoušet konturování rtů – proto jsem sáhla po Essence, které jsou dost chválené a hlavně pro úplného začátečníka dost úsporné (k vínovým rtěnkám odstín Honey berry, k červeným Femme Fatale). No a poslední akce Tety byla 1+1 lak Miss Sporty, těch mám několik a nikdy jsem si na ně nestěžovala, jejich barvy mě baví. Hledala jsem nějaký podobný tomuto Burberry laku z jarní kolekce a odstín 4239 to skvěle splňuje. 


Únor je taky klasicky období plesů. Plesy = šaty! Navíc jsem chtěla obohatit šatník o nějaký hezký ne-letní kousek, protože všechna divadla probíhají zrovna teď, v zimě, kdy se ramínka moc vytahovat nehodí (nebo ano, ale moje ledviny by mi nepoděkovaly). Obešla jsem snad všechny oblíbené obchody a jako obvykle se vrátila k těm, které jsem zkoušela jako úplně první :D nezklamalo mě Mohito a já si vybrala tyto – klasické černé, ale se zajímavými detaily a hlavně perfektním střihem pro mou postavu (protože ve volných pytlích vypadám hrůzostrašně).


Jednoznačně nejlepší novinkou měsíce února jsou Guerlain Meteority, které mi nadělil přítel k Valentýnovi. Mám je v nejsvětlejším odstínu 02 Clair, pomalu se s nimi seznamuji a zatím musím říct, že nádhera! 


V Sephoře jsem využila akce na starý produkt a pořídila si jejich slavný Cream lip stain – původně jsem měla vyhlédnutý temný odstín, který ale s příchodem nových barev nejspíš zmizel z nabídky, takže jsem koketovala s oním nejoblíbenějším rudým. Volba nakonec padla na jemnou růžovou pro běžné nošení, která se ve sbírce rozhodně neztratí. Posledními únorovými úlovky jsou klasický odlakovač bez acetonu Ebelin z DM (měla jsem zálusk na nový opěvovaný Dermacol, ale všude byl kvůli akcím vyprodaný!), a v Tescu jsem narazila na slevy Freeman masek – sáhla jsem po této čistící s uhlím a černým cukrem. Na všechno si určitě brzy přečtete recenze :)

 
A co přibylo do sbírky vám? :)

0 komentářů:

Okomentovat